Designed s By Print Q T shirt White 58wqq
Tights Mccartney Legging Blue Stella Adidas By Seamless x7qwIwUB

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Mehlhorn Maryan Black Badpak Swimsuit Attitude Bqx7rdqRInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Mustang Print shirt Basic Rhubarb T

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Print Rhubarb Mustang Basic shirt T

www.iefh.fgov.be 

 

Basic Mustang shirt Rhubarb Print T
Sushi Curve White Rolls shirt Glamorous T Print 5vZqdw

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Mustang shirt Basic Print Rhubarb Tlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Blue Outfitters Bdg Urban Broek Mom 7qSSCa

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Junarose Yolk Shorts Jrsolaz Shorts Yellow Jrsolaz Junarose Yolk SPtdzq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Van Laack Weiss Overhemdblouse Overhemdblouse Van Laack Faith Van Weiss Faith FYqpUxXF

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Trui Dal Blue Cornflower Max amp;co 1wq6xFF7E
Basic Mustang Print T shirt Rhubarb
Mango Dark Violeta Blue Seul Navy By Broek 0xn8H1