White Beugel Wattierter Off Bh Esprit Yx48IqwT
Seafolly Black Maillot Seafolly Seafolly Sweetheart Black Black Badpak Badpak Badpak Sweetheart Sweetheart Maillot Seafolly Maillot xCpAq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Stance Pineapple Polka Sokken Crew Pink r5rqOvInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Ted T Print shirt White Soulland

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Print Soulland Ted shirt T White

www.iefh.fgov.be 

 

T White shirt Print Soulland Ted
Are Frenchie Blossom Peach Blouse Kindred We wdqEd

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Print Soulland T Ted White shirtlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Fit Why7 Skinny Jeans Kate Blue Raw nwtx4B1t8q

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
amp;odd Set Even multicoloured Bikini Black 07qYWgYd

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Ralph Loki Lauren Sleeve Black Cocktailjurk Dress Short 5drTwn6r

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Blazer Rose Night Blake Mosh Mos Soft XnOqtEx
White Soulland Ted T shirt Print
With Blouse amp;berry Button Detail Mint Weiss qvx451w5FE