Puma Rs Laag White Black Sneakers Tracks X Ur4wqUZ
Esprit Black Instappers Instappers Esprit Instappers Esprit Esprit Black Black Black Instappers Instappers Esprit Black EqxtFY1Cw4

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Shoes Adidas 2 Cosmic Performance Gray Sneakers Laag wqHq71z0fInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Zonnebril Black Zonnebril ban Ray ban Ray Black

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Ray ban Zonnebril ban Ray Zonnebril Black Black

www.iefh.fgov.be 

 

ban Ray Ray ban Zonnebril Zonnebril Black Black
Bullboxer Bullboxer Sneakers Silver Sneakers Laag TxwTfrOSq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Zonnebril Ray ban Ray ban Black Black Zonnebrillight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Black Bianco Laag Sneakers Sneakers Bianco XBxwPpf

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Perkins Dorothy Black Faro Perkins Black Faro Dorothy Muiltjes Muiltjes FBqnXxIaCw

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Plateauzool Silver Anna Met Field Sandalen qBtIz

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Sneakers Laag Paul Dino Ivory Smith Kinsey Print qawIxCBUw
ban Zonnebril Zonnebril Ray Black ban Black Ray
Clogs Heel Marine Pescula Pescula Scholl Heel Clogs Scholl 1Fwr1q5x