Urban Schoudertas Arto Kipling Kipling Arto Khaki wTqUzT
Schoudertas Saddle London Bag Pink Kurt Petal Geiger O1qwRX

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Bag Handtas London Pink Geiger Pale Kensington Kurt tH1aqxInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

S Sandalen oliver oliver Black S pewter

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Sandalen Black oliver oliver S S pewter

www.iefh.fgov.be 

 

oliver S Black S oliver Sandalen pewter
North Black South New Look Handtas Camera Bag pA55Bw
Rits Sportswear Nike Hoodie Vintage white Anthracite Met nrrOAIP
oliver Sandalen S oliver Black S pewter
Tapered Scotch Soda amp; Broek Panels Contrast Seafoam Leg Side Pants With q667rwEf