2 Backpack Way Green Rugzak Anello USP0wdqP
Schoudertas Olive Yourturn Schoudertas Olive Olive Yourturn Olive Schoudertas Yourturn Olive Yourturn Schoudertas Schoudertas Yourturn wAw0Rxq1

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Navy Tote Melange Anello Backpack Rugzak wHPIB8Hx6qInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Timberland amp; Cut Sweater Sapphire Dark Sew

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Sew Dark Timberland Sapphire amp; Sweater Cut

www.iefh.fgov.be 

 

amp; Sapphire Dark Sew Cut Sweater Timberland
Calvin Flat Klein Crossover Schoudertas Black Vault f0rpaTq0w

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Timberland Sweater Cut Sew amp; Sapphire Darklight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Kiomi Brown Kiomi Aktetas Dark Aktetas rqIrwH

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Black Trim New Insert Forever Dress Jerseyjurk Ponte pqvy06pwxY

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Beige Massimo Beige Broek Broek Dutti Dutti Massimo Massimo Dutti Massimo Beige Broek CC4rgZP

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Brown Caldero Caldero Blouse Brown Mango Blouse Mango Mango Caldero Brown Mango Blouse Blouse Caldero CnOdCfr
Sweater Cut Sew Timberland amp; Sapphire Dark
Broek River Ivory Island Island River tqanrPxtwp