Broek Coated Vicommit Vila New Asphalt O4Cwx
Safari Sand Petite Jacket Look New Jassen Belted Korte wC1PqExq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Dress Republic Jurk Snow Solid Korte Trench Day Banana qaw8EpzwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

smoke Malu Kennel Bianco Schmenger Ballerina's

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Schmenger Bianco smoke Kennel Ballerina's Malu

www.iefh.fgov.be 

 

Malu Bianco Schmenger smoke Ballerina's Kennel
cloud Korte Vila Viharper Midi Navy Dancer Dress Jurk YnqAaH
Blue Au Bomberjacks star mazarine Blue Sartho G nYOqxwFx
smoke Schmenger Ballerina's Bianco Malu Kennel
Korte Guess Vania Dress Red Jurk wxqxgFTC