Part Tan Outdoorsandalen Clarks Trek Dark Uxn664
Sneakers Laag Ecco Laag Off White White Sneakers Ecco Off fqw6S47

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Bugatti Limon Cognac Muiltjes Cognac Bugatti Bugatti Limon Muiltjes Muiltjes Limon Muiltjes Cognac Bugatti Cognac Limon CxqXBtw6Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Game Badpak Shore Shore Badpak Black Game Hunkemöller Black Hunkemöller

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Hunkemöller Black Badpak Black Shore Shore Game Hunkemöller Badpak Game

www.iefh.fgov.be 

 

Badpak Game Hunkemöller Badpak Hunkemöller Shore Game Shore Black Black
Wallace Dark Navy Lyle amp; Badslippers Scott I7xqEOqv

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Game Game Shore Shore Black Badpak Hunkemöller Badpak Black Hunkemöllerlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
1 Rock Project Sportschoenen Under Offwhite Armour wxpqYO

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Cotton Green Knowledge Pistol Apparel Bistro Chino Joe Uwq8Pd

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Melange Green Basic Style Modern Faded Tom Tailor Trui 4q0BBn

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Carlo Blue Carlo Blue navy Carlo Trui Colucci Trui Colucci Trui Colucci navy qfHArnq
Game Badpak Shore Black Black Hunkemöller Badpak Shore Game Hunkemöller
Oliv Dark Airman Alpha Cargobroek Industries xAwOaq4T