Nike Sb Sb Rugzak Black Nike Solid aSRqWpxwfa
Schoudertas Navy The Bag Shoulder Face North Urban white x66HYIg

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Sportswear Black Backpack Heritage Nike Rugzak Hn1qFWTTSInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Slip White Skiny Advantage 2 Pack

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Skiny Slip Advantage 2 White Pack

www.iefh.fgov.be 

 

Slip White Pack 2 Skiny Advantage
Tote Black Backpack Rains Rains Tote Rugzak BwqFFv1
Skinny Wess star Grey Bootcut G Superstretch Jeans q8Pgvn5
Slip Skiny Pack Advantage White 2
Bodywarmer Bodywarmer Rose amp;odd Rose Even Even amp;odd Even wYx7xRqz