Bright New Look Ballerina's Kaglet Orange UrUwSqygt
Met flop Pool Crack Flip Wedge Muiltjes Hak Steel 1v8qFXdRw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Fit Limone Wide Instappers Hassia Piacenza Rw5FK7qqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Laag Grey Dark Tonio Sneakers Bugatti

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Tonio Grey Laag Bugatti Sneakers Dark

www.iefh.fgov.be 

 

Tonio Laag Bugatti Grey Dark Sneakers
Sandalen New Met Hak Look Black Hoge Satay wxq4ZxHA

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Dark Laag Bugatti Sneakers Grey Toniolight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
S Hakken oliver Hoge S oliver Hoge Black aOqTP

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Sneakers Bianco Bianco Bfbecky Bfbecky White Laag 6BxBwtTq0

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Azalia Ballerina´s Black Buffalo Azalia Buffalo Slingback qEB06w

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Mimi Hoge Nude Hak Met Ego Enkellaarsjes dqvdA
Bugatti Tonio Dark Sneakers Laag Grey
Champion White Daytona Slide Slide Daytona Badslippers Champion Champion Badslippers Slide White Badslippers Daytona ZwEnq46