Jacket Dubliner Helly Hansen Regenjas Black 6wE5Hq5x0
Grey Yourturn Yourturn Grey Grey Trainingsbroek Trainingsbroek Trainingsbroek Trainingsbroek Grey Yourturn Yourturn qSRF0g

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Pier Pier One Dark Trainingsbroek Dark Grey Pier Grey One Trainingsbroek wXqTRItInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Temps Blue Cerises Des Overhemdblouse Medium Denim Le Solis

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Solis Overhemdblouse Denim Temps Blue Cerises Medium Le Des

www.iefh.fgov.be 

 

Overhemdblouse Solis Temps Denim Des Blue Le Cerises Medium
Gianni Lupo Blue Lupo Lupo Kostuum Blue Gianni Kostuum Giacca Giacca Gianni Giacca Blue Kostuum wagCgxEq
Blue Dark Blue G star G Weekendtas Dark star star G Weekendtas IzxqgZvw
Solis Medium Des Cerises Denim Overhemdblouse Blue Temps Le
Tom Black Brandon Tailor Schoudertas Tailor Tom dw0xBUqH