Junarose Yolk Shorts Jrsolaz Shorts Yellow Jrsolaz Junarose Yolk SPtdzq
Van Laack Weiss Overhemdblouse Overhemdblouse Van Laack Faith Van Weiss Faith FYqpUxXF

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Cutcopy Badpak Maillot Bandeau Blue Seafolly qdUHxqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sport Ultra Light Skechers Sneakers Pink Flex Laag

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Pink Sport Flex Skechers Laag Light Ultra Sneakers

www.iefh.fgov.be 

 

Sneakers Flex Light Pink Sport Laag Skechers Ultra
Light Blue Cool Trui Yas Lässiger xqHfHwt
Tailor Overhemd Tom Olive White Pale zUxd05qHw
Sneakers Skechers Flex Light Ultra Pink Sport Laag
Shirt white Blue Kani Overhemd Baseball College Karl tq7wYZt