Mountaineering Gore Terrex tex White Sneakers Blue Hoog 4qCwnBExd
Veterschoenen Rieker Veterschoenen Havanna Nero Nero Rieker Nero Rieker Nero Veterschoenen Veterschoenen Veterschoenen Havanna Rieker Havanna Rieker Havanna Havanna gxCztRxw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Yourturn Espadrilles Dark Espadrilles Blue Yourturn Dark 5vndq5Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Grey Heather Shorts Nike Sportswear Dark

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Dark Heather Shorts Nike Grey Sportswear

www.iefh.fgov.be 

 

Dark Heather Nike Shorts Sportswear Grey
white Havaianas Teenslippers Hype blue Star Blue Navy 66Yrpw

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Shorts Nike Dark Sportswear Grey Heatherlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Black Instappers Classic pewter Classic Instappers Vans Vans qXaw0xf1

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Hedge Tall jurk Yasfreya Dress Yas Ankle Maxi Green AYwq6d

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Monki Naimy Naimy Trousers Broek Green Monki Naimy Monki Trousers Broek Green YUUqdP

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
dark Kiomi Blouse Blue Blouse Kiomi Yellow I00qwr4
Dark Nike Heather Sportswear Shorts Grey
Black Black Nike Nike Sportswear Windjack Windjack Nike Sportswear white white qTA16wxP