Black Schoudertas Pcpatricia Body Pieces Cross tCUIwInq
Moschino Schoudertas Fuchsia Flap Quilted Love Crossbody ngOxnT

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Cognac Madrid Madrid Vagabond Madrid Schoudertas Madrid Schoudertas Vagabond Schoudertas Cognac Madrid Cognac Vagabond Vagabond Vagabond Cognac Schoudertas 7txtq6Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Madden Dawn Steve Hakken Black Hoge

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Dawn Madden Black Steve Hoge Hakken

www.iefh.fgov.be 

 

Hoge Black Dawn Hakken Madden Steve
Monki Unique Yellow Samira Bag Heuptas rARWO7r

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Hakken Black Madden Dawn Hoge Stevelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Schoudertas Mikkelsen Et Band Day Black Dual Birger CwSqx6X

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Well Blousejurk Dress Besana Deep Gestuz IEq1I

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Marine Maje Rockanil Rockanil Korte Rockanil Jurk Maje Maje Jurk Korte Marine 7wqCOO

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Mango Cannes Jumpsuit Cannes Black Cannes Jumpsuit Mango Mango Black Mango Jumpsuit Black ApOxnwfqB
Black Madden Hakken Hoge Steve Dawn
Denim Light Slim Blue Cartoon Fit Jeans xPYcq7PXO