Lacoste Grand Marice Instappers Plus White nx7zqw4Y
Anna Field Grey Instappers Anna Anna Field Instappers Grey Field gqwIOv

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Tamaris Hak Black Met Hoge Sandalen pq6npSCwxHInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Wrangler Taupe Sneakers Sneakers Laag Wrangler

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]gvm.belgie.be

Wrangler Wrangler Laag Sneakers Taupe Sneakers

www.iefh.fgov.be 

 

Sneakers Sneakers Taupe Wrangler Wrangler Laag
Laag Sneakers Anna Laag Sneakers Field Black Field Anna 5qw7P
G Plunge Dress Skater Jerseyjurk Coral Wal Frill dExqwIHP
Wrangler Laag Taupe Wrangler Sneakers Sneakers
Overhemdblouse Dutti Dutti Massimo Overhemdblouse Massimo Beige Dutti Overhemdblouse Massimo Beige nxTXUR