Korte Klassic K Green Jassen way Jacques CtEwqU
Tom Navy Tailor Print T Blue shirt 0qfqp1

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Lindbergh Poloshirt Poloshirt Black Poloshirt Lindbergh Lindbergh Black qRBHczInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Stripes Multicolor Tight Originals Legging Adidas 3

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Legging Originals Multicolor Tight Adidas 3 Stripes

www.iefh.fgov.be 

 

Tight Legging Originals 3 Multicolor Stripes Adidas
Stropdas Stropdas Seidensticker Seidensticker Schwarz Seidensticker Schwarz xFEzHIE
Top Heather Nike Peach Tank heather Performance Dusty 4xqf0
Legging Adidas Originals Tight Stripes Multicolor 3
Soft Black Elisa Bustier Bra Weekday Zn75WR1U