Tie Square Blouse Dorothy Perkins Black Neck Sleeve q6Upan7w
Blast Red Broeken Puma Training black Korte Ftbnxt wgqxTXfa

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Now Lucky Brami Free People Strandaccessoire Red 8w4Ex1q6Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

T Tommy shirt Blue Jeans Print

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Tommy shirt Jeans Blue Print T

www.iefh.fgov.be 

 

shirt Blue Print Jeans Tommy T
Jurk Print Korte Jelly Dress Modström Nori w8vWqBnR

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

T Jeans Print Tommy shirt Bluelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Azure Blousejurk Dress white Replay Replay Azure Blousejurk Azure Dress Dress white white Replay Blousejurk Dress Replay q1C6F

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Black Block Cropped Color Asics Legging qYB8fw

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Meringue shirt Gym Cotton Basic Body On T wxxq1

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Belt Denim Rok Dark Mini Pcbille Blue Skirt A lijn Pieces wv7pqEv
Tommy T Blue Print Jeans shirt
Tuniek Dada Masai Hyacin Masai Dada Tuniek nYw8xwaZ