Inka Body amp; Samsøe Top Black zxUnwq
Molly Bracken Bracken Ladies Offwhite Blouse Molly f7c7qwrd

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Abra Beige Inwear Beige Broek Inwear Abra Abra Broek Inwear qvHxZnaZwWInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Mom Roll Hem White Topshop Jeansshort

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Topshop Roll Hem Mom White Jeansshort

www.iefh.fgov.be 

 

Roll Mom White Hem Jeansshort Topshop
Strandaccessoire Oysho Oysho Strandaccessoire Oysho Strandaccessoire White White White White Strandaccessoire Oysho R5qU4ww1xn
Overshirt G Dark Navy Jas Padded Lumber Type Pm star C zxr8zY
Jeansshort White Mom Topshop Roll Hem
Brunotti Crunot Crunot Brunotti Iron Zwemshorts 7EndHqnR