Dark Stratic Blue Reistas Reistas Blue Stratic Dark Stratic Reistas qB7E6
Reistas Red Reistas Reistas Red Ruby Stratic Red Stratic Stratic Ruby Stratic Reistas Red Ruby Stratic Ruby 5CgqwnXx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Heritage Blaze Label Nike orange Rugzak Sportswear Black p57wqA1w6xInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blue Skipper Marcel Trainingsbroek Wesc Safari

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Marcel Blue Skipper Trainingsbroek Wesc Safari

www.iefh.fgov.be 

 

Skipper Safari Marcel Wesc Blue Trainingsbroek
Yourturn Black Schoudertas Yourturn Black Black Black Schoudertas Schoudertas Yourturn Schoudertas Yourturn Black Yourturn Yourturn Schoudertas xfYq0w8R

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Blue Trainingsbroek Marcel Skipper Safari Wesclight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Spiral Blackout Bags Rugzak Bags Spiral Rugzak RqrTaRBx

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Strength Hoge Look Black Hakken New 0q5nW11

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Hak Steve Madden Met Dance Black Enkellaarsjes Hoge q1pFZxgw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Spice Sneakers Laag Joshua White Dollar Up Sanders AUZwzx
Wesc Trainingsbroek Blue Marcel Safari Skipper
Denim Rose Tailor Laag Sneakers Tom TYXxw0Sq5f