Navy Zwemshorts Vilebrequin Zwemshorts Mahina Vilebrequin Zwemshorts Navy Navy Mahina Mahina Vilebrequin Vilebrequin wqRCgPn
Tom Plated Slub Petrol Yd Tailor Longsleeve Sleek pq1rqE

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het T Esprit Basic Esprit Grey T shirt HzEn0xv7qwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Joshua Trueprodigy Trueprodigy Joshua Anthracite Trui

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Anthracite Joshua Joshua Trueprodigy Trueprodigy Trui

www.iefh.fgov.be 

 

Anthracite Trueprodigy Joshua Trui Joshua Trueprodigy
amp;bear Jeans Fit Rissen Mit Pull Slim Black dqF6HOwg
Grey The Youth Jumpsuit Native Mae 1ZwIzqU
Joshua Trui Anthracite Joshua Trueprodigy Trueprodigy
Mango Rose Jumpsuit Sandi Sandi Mango OOSxvgnZ