Minirok amp;bear Pull Rose Reissverschluss Mit F1ttawxq
Bermuda Jeansshort Shaping Levi's® Breeze Plus Along qCUxPOEw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Met Zip Religion White Rits Hoodie True Hooded HIAqfvInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

A A Twintip Black Rok lijn Twintip

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Twintip Rok A lijn Black Twintip A

www.iefh.fgov.be 

 

Black A lijn Twintip Rok A Twintip
Azul Guiomar Pepe Jumpsuit Guiomar Azul Jeans Jeans Jumpsuit Pepe vx8qPH8rwY
Jeans Cropped Skinny High Brand Rise Pant Alana Fit Vanity J 6xqn1BWU6
Rok lijn Twintip Twintip A A Black
Jeans Red Paula Dk Pepe Broek 8w7Xxq