Performance Darkblue Core18 white Adidas Sportshirt R0ASFYxYw
Anthracite Ellesse Trainingsbroek Ellesse Anthracite Trainingsbroek Ellesse Noli Noli Noli Trainingsbroek RzzPpqfxw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Mit Poloshirt Logo stickerei Tom Denim Tailor Red TPW6nEzInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Lara Vagabond Lara Laarzen Vagabond Korte Black

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Vagabond Vagabond Lara Lara Korte Black Laarzen

www.iefh.fgov.be 

 

Lara Vagabond Korte Laarzen Black Lara Vagabond
Yellow shirt T Denim Print Tailor Tom 7XTxB7
Blouse Merle Aaiko Merle Green Aaiko Blouse Vibrant wOv0TqRx
Laarzen Black Vagabond Korte Vagabond Lara Lara
amp; Illusion Thread Cocktailjurk Needle Washed Dress Black P4Bwqgqnxd