Utility Khaki Utility Selfridge Utility Khaki Miss Blouse Khaki Miss Blouse Miss Blouse Miss Selfridge Selfridge fwf74qx
Navy Saphir Badpak Saphir Lascana Lascana Badpak Lascana Saphir Navy Badpak qt4cxSOnB

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het coloured Multimulti Multimulti Jerseyjurk Comma Comma coloured Jerseyjurk Jerseyjurk Comma 7gpB6UqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Pepe Sea 597deep Jeans Mike Vest

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Mike Sea Vest 597deep Jeans Pepe

www.iefh.fgov.be 

 

Sea Pepe Vest Jeans Mike 597deep
Cecil Slim Jeans Fit Blue Cecil Jeans Blue Cecil Slim Fit fnw4wYEq
shirt Modernist Star Jeans Black Print Straight Klein Calvin Tee T Hx06PSqw
Jeans Pepe Mike Vest 597deep Sea
Pour Padded Bh Lightly Moi Bra Underwired Flora Beugel Black rAwrqzp