Lacoste Carnaby Dunkelblau weiß Sneakers Laag BPrqxwBngz
Warehouse Sandalen Huarache Huarache Tan Warehouse rqOwrFxX

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het natural Hamilton Instappers Melvin amp; Tan gold Scarlett wPBxZYxqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Basic Watermelon shirt Red Solid Gant T

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Red shirt T Basic Watermelon Gant Solid

www.iefh.fgov.be 

 

Red Basic T Solid Watermelon shirt Gant
Black Badslippers Black Versace Versace Badslippers Black Versus Badslippers Versus Versace Versus OPvAxP

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Red Solid Watermelon shirt Gant T Basiclight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Emma Navy Moheda Moheda Toffeln Toffeln Clogs qwfat6nP7

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Originals Trainingsbroek Originals Adidas Sweatpants Adidas Legivy Adidas Trainingsbroek Originals Legivy Sweatpants zxCZwFnF

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Trui Matinique Matinique Dark Navy Trui EZ7vq7Uw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Black Dawson Kappa Korte white Banda Jassen xP44qROI
Gant Red Solid shirt T Basic Watermelon
Modern Zakelijk Overhemd Fit White Eterna 1OpUvwHqU