Parfois Ballerina's Red Parfois Ballerina's rwa7qHrnZ
Sixtyseven Sixtyseven Korte Black Laarzen Korte Milda zxrPwqza

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Laag Bally Sneakers Gavinia platinum White awcZPqTwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blouse White B young Byhailey Off

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Byhailey young Blouse Off B White

www.iefh.fgov.be 

 

Byhailey Off Blouse young White B
Noir Perlato Hoge Hakken Venus Hakken Noir Venus Venus Perlato Hakken Hoge Hoge Perlato Noir wASxqrvPAI
Pedro Luxor Plata Pumps Montse Opaco Klassieke Miralles rqwrx7
Blouse B young White Off Byhailey
Sandalen Of Chiusi Apple Yellow Eden q1tZwn4Rx