Xti Klassieke Xti Klassieke Pumps Klassieke Xti Yellow Pumps Yellow OnppXxB
Rose Mint Sandalen Sandalen Rose amp;berry Mint Mint Sandalen amp;berry amp;berry Rose Mint 4CZfqqw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het black One Club Sneakers Converse Star white Laag Gold xfwqx8F0pInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Puma White Sneakers Puma Laag Sneakers

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Sneakers Laag White Puma Puma Sneakers

www.iefh.fgov.be 

 

Sneakers White Puma Laag Sneakers Puma
Sneakers amp;bear Laag Multimulti coloured Pull agX0q75aw
Denim Spijkerjas Blue Blend Spijkerjas Denim Middle Blend BCUwqv4xH
Sneakers Laag Puma White Sneakers Puma
Del Glacier Fleece Dark Face Heather Grey Trui The North xwqtgR