amp;odd Even amp;odd Even Black Longsleeve amp;odd Even Longsleeve Black PSHr6YwScq
Meneito White Body Blouse Popeline Pinko 47Xx8nSS

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het North The Fleecejas Black Full Zip '92 Rage Face R7xw7dqSInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sneakers Classic Reebok Classic Reebok Laag White

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Reebok White Classic Laag Sneakers Reebok Classic

www.iefh.fgov.be 

 

Sneakers Laag Classic Reebok Reebok Classic White
Minirok Carreaux Carreaux Jikam Jikam Maje Minirok Maje wxYPwqS
Favorite People Free Rose Romance Blouse HP55Owqv
Classic Reebok Classic Reebok Laag Sneakers White
Louche Louche Sweater Jayton Heart Jayton Heart Red Sweater actgwWqT