Sneakers Old Laag Rose S oliver 8q5wAf
Korte Kiomi Kiomi Korte Black Laarzen qTPxZ4wq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Sneakers Cw997 Balance New White Laag qO1EUOvInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Baker Turquoise Wikkelrok Split Ted Skirt Fantasia

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Ted Split Fantasia Baker Turquoise Wikkelrok Skirt

www.iefh.fgov.be 

 

Turquoise Skirt Split Ted Baker Fantasia Wikkelrok
Copper Tamaris Tamaris Sandalen Sandalen Tamaris Sandalen Copper Copper Sandalen Tamaris Tamaris Sandalen Copper Copper xACwq6Zq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Fantasia Split Wikkelrok Baker Turquoise Skirt Tedlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
White Dkny Sneakers Dkny Hoog Caddie Caddie Sneakers Hoog xZ1qwT00

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Shorts Blue Shorts Kiomi Maritime Kiomi Blue Maritime F5YwRR

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Dress Jerseyjurk Green Bottle Alexa Cream XqwHOH

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
T Maternity shirt Esprit Red Print zq5wvZBx5
Turquoise Skirt Split Baker Fantasia Ted Wikkelrok
Blouse Lebek Barbara Dark Blouse Barbara Dark Dark Lebek Lebek Barbara Ink Blouse Ink gfvP6wXq