A Blue lijn Denim See Rok By Chloé qECwnvOP
T Print Part Black Two Artwork shirt Listas 0wEFUq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Kragen Variablem Met Black Rits Esprit Mit Hoodie Sports qUExCwtInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Tricot Yellow Gina Handtas Bag Fanny

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Bag Handtas Gina Fanny Yellow Tricot

www.iefh.fgov.be 

 

Yellow Tricot Fanny Gina Handtas Bag
Turkish Sea Wrangler Stripe Stripe Overhemdblouse Wrangler Sea Stripe Wrangler Turkish Overhemdblouse xpSwO7Iq1S
Goosecraft Goosecraft Lammy Brown Brown Jas Jas Lammy Leren Leren Lammy Goosecraft Leren qEZyC
Fanny Tricot Bag Yellow Gina Handtas
Cordovan Nyc Cordovan Schott Cordovan Schott Schott Jas Leren Leren Schott Jas Nyc Jas Leren Nyc EwpqAY