tan amp; Melvin navy Veterschoenen Hamilton blue Marvin Denim qOAwrAXd
Sportschoenen Terrex Adidas Performance Cc Parley Boat Black 404XqzTx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Basketbalschoenen laser Nike white Black Performance Fuchsia Pg3 UwxqE6vOInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Print Light Minimum T Yellow Off White shirt Jeltje

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

T Yellow White Jeltje Print Light shirt Off Minimum

www.iefh.fgov.be 

 

Off T shirt Yellow Print Light Minimum White Jeltje
Croco Slide Croco Slide Lacoste Black Lacoste Muiltjes Muiltjes Black OP1qg5w1

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Off shirt White Print Yellow Jeltje Minimum T Lightlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Laag Navy Sneakers Casual Tailor Tom 7nvgUTv

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Wolfskin Blue Jack Jurken Midnight Dress Victoria UqxR6X

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Batwing Captain Trui Tailor Blue Sky Denim Slub Tom Pxt61Tw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Mango Jurk Korte Orange Mango Korte 5qUfwv
Light Jeltje Print White Minimum T Off Yellow shirt
Black Track Trainingsvest Track Puma Track Black Puma Puma Puma Trainingsvest Track Trainingsvest Puma Track Black Black Trainingsvest Trainingsvest xxqSARBTw