Herroeping


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orederbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruuik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Tot zover het officiële gedeelte! In2bijou wil hierbij aangeven dat ook na de verplichte 14 dagen u van ons service kan verwachten. U kunt ons altijd bellen voor een oplossing. 035-7110479

Hieronder vindt u het officiële formulier voor de herroeping van het koopcontract.Aan: In2bijou, Fok 32, 1276 HW te Huizen, info@in2bijou.nl Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de hierna te noemen producten herroep.
 
Producten:
Besteld op:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
E-mail adres:
 
Woorden overtypen ter controle
Om misbruik te voorkomen verzoeken we u deze woorden over te typen.
 

info@in2bijou.nl
Tel: 035-7110479
Fok 32 - 1276HW - Huizen
kvk: 32169891 - ã 2010 In2bijou

Bezoek In2bijou.nl op ShopMania