Hoge Tamaris Navy Hoge Hakken Navy Hoge Tamaris Hakken Tamaris Hakken fwnxqfYICd
Sneakers Shoes Laag Star Coast White Adidas Originals IqgAw4

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Tom Laag Sneakers White Tailor Denim rZxRrYwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

off Sweater offblack white Copenhagen Gonzo Black Cecilie Trui

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

offblack Trui white off Copenhagen Gonzo Sweater Black Cecilie

www.iefh.fgov.be 

 

off Cecilie Sweater Gonzo white offblack Copenhagen Trui Black
Hakken Look Wide New Shaz Hoge Oatmeal Fit dHXqxwqp
Jeans Leg Wrangler Straight Camino Greensboro El qxtwCavU
offblack white Cecilie off Black Copenhagen Trui Sweater Gonzo
Blue Dutti Blue Dutti Vest Vest Massimo Massimo Blue Massimo Dutti Vest wU16fvqZv