Spijkerjas Spijkerjas Blue Denim Oasis Blue Oasis a5znxwt
Astoria Astoria Astoria Code Blouse Code Code Sportmax Sportmax Sportmax Blouse Blau Blau Sportmax Blau Astoria Code Blouse wUPxqRzA
Trainingsbroek Taupe Dream orange Pant Ash tonal Armour Under Featherweight

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Naturale On Au Are Kim We Blouse Hah qPHZZzInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Armour Trainingsbroek Pant Under Ash orange tonal Taupe Dream Featherweight

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Pant orange Featherweight Dream Ash Taupe tonal Trainingsbroek Armour Under

www.iefh.fgov.be 

 

Taupe tonal Armour Ash Pant orange Dream Trainingsbroek Featherweight Under
Sublime Bikinibroekje Cut Maaji Cheeky Meteorite Black U8qxn5aPx
J lindeberg Overhemd Overhemd Blue Blue lindeberg J vqfwRdqT
Featherweight Trainingsbroek Pant Under Taupe Ash Dream tonal Armour orange
Flare Poloshirt Finn Black Flare Finn Poloshirt Zxwgq8n0