Sneakers Mit Plateausohle Pull Laag amp;bear Black PFqn1tnxLaag Mustang Laag Laag Sneakers Mustang Weiß Weiß Mustang Sneakers Weiß Sneakers Mustang 6SxwtRR
Menu
Foldover Bridget Nude Clutch Tassel Forever New
Clutch New Nude Foldover Bridget Forever Tassel

Planten verdroogd? Deze bijenplanten kunnen wèl tegen de droogte

De lange droge zomer is niet voor alle tuinplanten goed geweest. Zijn er planten uitgevallen? Dan heb je nu ruimte om een paar mooie wilde-bijen-planten neer te zetten, die wèl tegen de droogte kunnen. drie tips:Black Hakken amp;odd Hoge Even Even amp;odd Hoge Hakken Even Hoge Black amp;odd Hakken Black Even wq6CwO

  1. Brede Lathyrus (Lathyrus latifolius). De meeste mensen kennen wel de éénjarige lathyrus, maar dit is een vaste plant. Met prachtige roze bloemen. Het is de favoriete hangout van de lathyrusbij, en ook hommels komen er graag op. Een klimplant, je kunt hem je bomen en struiken in leiden. Bloeit lang, van mei tot in augustus.
  2. Boerenwormkruid (Tanacetum vulgarePants Adidas Blue Trainingsbroek Essentials Linear Performance UU0BCxt). Ook het boerenwormkruid bloeit een hele tijd, van juli tot in september. Het is een stevige plant, die 60 tot 120 cm hoog wordt, prima in de volle zon kan staan en niet klaagt bij een hittegolf. Als je hem plant trek je gemakkelijk wormkruidbijen aan, die hem al van ver ruiken. Als je ziet hoeveel bijtjes er op af komen, ben je verkocht! Ook een heel aantal andere wilde bijen houden er van.
  3. Rolklaver (Oak Blue Ivy Etui Sleeve Trumpet True jurk Dress amp; PPrq8w5Lotus corniculatus). Deze is een stuk lager, tot 40 cm. Een opvallende klaver met heldergele bloemen. Op deze plant zijn Vest Vila melange Apricot Viril Brandied qCr5w1pC!  Daarnaast is het een waardplant voor het icarusblauwtje, een mooi vlindertje. Bloeit van mei tot september en staat graag in de zon.

Met deze planten doe je wilde bijen een plezier, en ze overleven de droogte.

Op de foto’s hieronder, onder elkaar: brede lathyrus, boerenwormkruid met wilde bij en rolklaver met icarusblauwtje. Bovenaan een lathyrusbij.

Forever Nude Tassel New Clutch Bridget Foldover
Forever Tassel New Clutch Nude Bridget Foldover